۱۷ خاصیت شگفت‌انگیز سرکه سیب

ساخت وبلاگ

 

 
ابتدا چند نکته‌ی ایمنی
سرکه سیب مانند انواع دیگر سرکه، خاصیت اسیدی دارد. پس بهتر است آن را بدون رقیق کردن ننوشید. برای مصرف سرکه سیب بهتر است یک (یا حداکثر دو) قاشق از آن را به یک لیوان آب اضافه کنید. در غیر این صورت سرکه سیب برای مری بیش از حد حالت اسیدی خواهد داشت و باعث بروز مشکل می‌شود. حتی بو کردن سرکه سیب غلیظ هم به دلیل خاصیت اسیدی آن می‌تواند حالتی مانند سوختگی در ریه‌ها به وجود آورد.
 
علاوه بر این فراموش نکنید ممکن است برخی از غذاها اثر سرکه را کمتر یا بیشتر کنند. پس برای امنیت بیشتر بهتر است سرکه سیب رقیق شده را با معده‌ی خالی بنوشید. این روش در صبح و برای شروع روز مناسب است ولی برای پیش از خواب بهتر است از آن اجتناب کنید.
 
خرید انواع سرکه سیب از سوپرمارکت دیجی‌کالا
 
حال زمان آن رسیده است که با خواص سرکه سیب بیشتر آشنا شوید. در ادامه به شما خواهیم گفت اگر به طور مرتب سرکه سیب (البته قطعا رقیق شده) بنوشید، به‌راستی چه اتفاقاتی در بدن شما رخ خواهد داد.
 
۱. اسید اسِتیک بدن را افزایش می‌دهد
فواید سرکه سیب
 
سرکه طی دو مرحله به وجود می‌آید. در مرحله‌ی اول باکتری و مخمر به آب سیب اضافه می‌شود و قند موجود در سیب را به الکل تبدیل می‌کند. سپس در مرحله‌ی دوم این الکل تخمیر و به اسید استیک تبدیل می‌شود.
 
اسید استیک یکی از ترکیبات اصلی موجود در سرکه سیب است. این اسید کاربردهای پزشکی زیادی دارد. نوع دارویی استیک اسید برای درمان مشکلاتی از جمله مشکلات مربوط به مجرای گوش مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد این اسید می‌تواند در کنترل فشار خون و پاکسازی شریان‌ها هم موثر باشد.
 
در ژاپن مطالعه‌ای در مورد تأثیرات اسید استیک و سرکه خوراکی بر موش‌های دارای فشار خون بالا انجام شد. نتایج نشان داد که هر دوی این مواد به میزان چشمگیری فشار خون را کاهش می‌دهند. محققان این مطالعه به این نتیجه رسیدند که اسید استیک دلیل تأثیر سرکه سیب بر فشار خون بوده است.
 
مطالعه دیگری که در این زمینه انجام شد، نشان داد اسید استیک جریان خون در روده‌ی بزرگ را افزایش می‌دهد. در صورتی که اسیدهای دیگر مانند اسید بوتیریک و اسید پروپیونیک جریان خون را تغییر نمی‌دهند و حتی از جذب اکسیژن هم جلوگیری می‌کنند.
 
۲. برای بیماران دیابتی مفید است
سرکه سیب و دیابت
 
بیماری دیابت نوع دو میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را درگیر خود کرده است. انسولین نقش مهمی در کاهش قند خون دارد. بیماران دیابتی یا قادر به تولید انسولین نیستند یا بدن آن‌ها نسبت به  این هورمون مقاومت نشان می‌دهد. در واقع سلول‌های بدن این افراد آن‌گونه که باید به انسولین پاسخ نمی‌دهند.
 
مطالعات نشان می‌دهد سرکه سیب حساسیت به انسولین را در افرادی که نسبت به آن مقاومت نشان می‌دهند، افزایش می‌دهد. افرادی که در تحقیقات مربوط به بررسی رابطه‌ی سرکه سیب و دیابت شرکت کرده بودند، حتی بعد از مصرف وعده‌ی غذایی پر کربوهیدرات هم کاهش قند خون چشم‌گیری را تجربه کردند.
 
برای کاهش قند خون می‌توانید سرکه سیب را به عنوان سس سالاد مصرف کنید. مطالعه دیگری که در این زمینه انجام شده، نشان می‌دهد مصرف تنها ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب می‌تواند قند خون ناشتا را ۴ درصد کاهش دهد.
منبع:.digikala
eliblogs...
ما را در سایت eliblogs دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : elhamsaadati eliblogs بازدید : 214 تاريخ : ساعت: